Aldena Shipping
FIRMAST
Firma Aldena Shipping OÜ asutati 2006 Tallinnas. See on kaasaegne, dünaamiline ja kiiresti arenev ettevõte, tegutseme transpordi valdkonnas, kasutame oma töös tänapäevaseid meetodeid ja mõisteid juhtimisotsuste tegemisel.

Meie firma tegevusalad katavad välismajandustegevusi nagu kauba ekspedeerimine, multimodaalne transport, laevade agenteerimine, laevaremondi korraldamine ja järelevalve, laevade varustamine, samuti ISM / ISPS / ISO dokumentatsiooni väljatöötamine ja nõustamine.

Meie põhiline eesmärk on pakkuda kõikidele oma klientidele kvaliteetset, tänapäeva tingimustele vastavat konkurentsivõimelist teenust.

Meie meeskond koosneb professionaalsetest töötajatest, kes omavad kõrgharidust oma valdkonnas, pidevalt täiustavad oma teadmisi ja oskusi. Ettevõtes toimub pidevalt teenuste arendus ja olemasolevate teenuste täiustamine, et pakkuda oma klientidele kvaliteetset teenust..
Meie meeskond töötab regulaarselt, et leida uusi kliente ja partnereid, kellega planeeritakse arendada pikaajalist koostööd ja olla usalduslikes ja sõbralikes suhetes.

Me leiame alati optimaalse lahenduse teie poolt püstitatud ülesandele, teostades selle kiirelt ja minimaalsete kulude.

Miks valida just meie firma?
  • Professionaalne ja usaldusväärne
  • Optimaalne lahendus probleemidele
  • Kättesaadavus 24 tundi, 7 päeva nädalas
  • Konkurentsivõimeline hind


cert2

eu fund

During the period 12.05.2011 – 30.04.2013 the project “Aldena Shipping Ltd Export Development” was co-financed by the European Regional Development Fund in order to improve competitiveness and increase exports to foreign countries. The project received support from Enterprise Estonia Export Marketing support measures. Current website is supported by the European Regional Development Fund.